Mi a teendő, ha valaki 38 hetesen covidos lesz?
Kedves #11-es válaszoló!
Köszönöm a kérdést; igen, 23-án megszületett a kislányunk, egészséges és gyönyörű. 🙂
Köszönöm!🙂
Szerencsére minden rendben volt!
24-éig lettem volna karanténban, de 23-án már negatív volt a tesztem így nem kellett elkülönítve szülnöm.
Kedves kérdező!
Megkerdezhetem esetleg, hogy milyen tüneteid voltak?
Én most lettem pozitív, 36 hetes vagyok. Eléggé ijesztő helyzet.
Ha segíthet a válaszom utolsó, 24 hetesen lettem covidos 3 oltás után.
Nekem 1 napig erős fejfájásom volt és hőemelkedésem, 37.8 volt a legmagasabb. Enyhe izomfajdalom.
Másnap köhögés, orrdugulás (az orrom nem folyt de be volt szűkülve a számon kellett levegőt venni)
A hőemelkedés rossz közérzet egy napig tartott, de az orrdugulas kb 1.5 hét volt
Első válaszoló, te melyik bolygón élsz? 😂😂😂😂😂
Orvoshoz még nem kovidosan sem lehet menni, nemhogy fertőzötten. Ha kovidos vagy, még a házból sem mehetsz ki.
Továbbá milyen kezelésre gondolsz? Arra, hogy felír pár vitamint meg teát az orvos? (Mellesleg ezt telefonon is elmondja, gyógyszert meg felhőbe írnak fel) Merthogy a kovid tüneteit csak enyhíteni lehet, gyógyszer nincs rá. Azért tolják az oltást agyba-főbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!