Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez a bélgörcs???

Mi ez a bélgörcs???

Figyelt kérdés

Sziasztok

Már terhesség elején kínzott ez a tünet. Megpróbálom leírni. 8-9hetes lehettem mikor annyira begorcsolt a hasam és éreztem hogy hirtelen megteltem gázzal, és egyből szellenteni kellett. De fajt nagyon mert feszített a hasamba is meg a végbelemnél. Mintha tűt szúrtak volna “oda”…

Most lassan 16 hetet taposom és erre újra megint kínoz ez a tünet. Egy hogy nagyon kellemetlen, másik meg hogy bárhol rám jön és kb 5-7nap mire elmúlik. Begorcsol hirtelen a hasam érzem hogy tele leszek gázzal és hirtelen elkezd nyilalni a végbel nyilásnál is meg a hasam alja is szúr… majd ha szellentek természetesen megkonnyebbulok, de 10 perc se tellik el és újra. Mi ez???? Másnak is volt ez? Vagy ilyesmi? Mit kell tenni ellene? Első terhessegemnel semmi ilyen nem volt.

2021. dec. 13. 22:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbálj bevetni minden trükköt az egy kanál olaj/naptól kezdve az esti gyümölcsevésig, engem pl. a céklalé is meghajt, a szilva is, stb. Biztos tudod te is mi van ilyen hatással rád. Ha nem is hajt meg, de legalább lefelezi a várakozási időt (3-4 nap helyett max 1-2 lesz, az már jó).
2021. dec. 16. 08:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) próbáltam de sajnos hanyas lett a vége. A vizes tejet próbálom majd ki de egyenlőre többet most nem akarok hányni..
2021. dec. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!