Mennyi pálinkát lehet inni várandósan?
10#
én is szoktam betegségre pálinkázni, de az esetedben 100%, hogy az idő oldotta meg a problémát.😑
Nem lesz baja, de ebből ne csinálj rendszert..
Amit lehet, az a sós vizes öblögetés és langyos gyümölcstea némi gyömbérrel. Nekem semmiféle vény nélküli készítményt nem adtak terhesen torokfájásra. Ha nagyon fáj, vegyél be egy paracetamol tablettát (pl. Rubophen, Mexalen) mert csak ezt lehet terhesen szedni.
Attól a korty pálesztől most nem lesz nagy baj, de hanyagold. Langyos sós vizes gargalizálás és ennyi.
Nem lesz bajod tőle, sőt... Én szájvízzel gargalizáltam, amikor fájt a torkom, teljesen jól bevált. Mondjuk nem most kezdtem, nagyon régóta nem veszek ilyen szopogatós vackokat, ha egyszer ez is működik.
Lehet hogy azért a két kortyot sokallom, de nem gondolom, hogy alkalmanként nagyobb galibát jelentene, mint mondjuk egy fájdalomcsillapító bevétele. Rendszert azért ne csinálj belőle.
Mézet nyugodtan egyél, sós vízzel meg gargalizáljon az, akinek két anyja van... Terhesség nélkül is majd elhánytam magam tőle, gondolom milyen lehet mondjuk a legnagyobb rosszullétek közepette az első trimeszterben. :D
10es vagyok. Természetesen a "kúra" alatt nem voltam terhes.
Gondoltam, hogy mindenki kétségbe fogja vonni. Nem baj.
De amikor már a doki is azt mondta, hogy nem tud segíteni, és sebészhez küldött, érdekes módon meggyógyult.
Véletlenül pont a mentás pálinka segített rajta. Naponta estek ki a kövek belőle, és tisztult ki láthatóan.
Biztos véletlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!