5+2-nél HASI uh-n 8 mm petezsák normális?
Sziasztok
Korábbi missed ab miatt, most hetente járok uh-ra. Nem fejlődött korábban.
Most:
4+2-nél petezsák kezdemény látható
5+2-nél 8 mm-es szabályos petezsák látható.
MINDEGYIK HASI UH VOLT!
Pontosan tudom mikor volt ovum! 14. Napon, 28 napos ciklussal!
Nyilván kicsit félek, ne történjen újra ami korábban. Mesélnétek nektek mikor mekkora volt?:)
Jövőhéten, 13.-án, 6+2-nél megyek újra. Viszont másik orvoshoz. De még nem magánba, hanem sztk. De szerintem ez a másik orvos hüvelyi uh-n fog megnézni.
Nagyon bízok benne, nagyon nehéz ez. Félek, hogy véletlenül se történjen meg újra ugyanaz..
de azt mondják… ami vagy igaz vagy semmi köze az igazsághoz, de ha egyszer nem fejlődött ki a szívhang csak embriócsomó volt látható, valószînűleg kromoszómagond, beteg lett volna. Ezzel vigasztalom magam. Én már voltam ezer meg egy kivizsgáláson, és a férjem is.
Szerintem addigra ha másnem szikhólyag de lehet pulzálás is lesz.
Tudom nagyon nehéz pozitívnak lenni, én a mai napig aggódok pedig mozog, fejlődik, jól van.
Próbálj meg tényleg úgy hozzáállni hogy most egyszerűen nem lehet semmi gond! 😊
Írj jövőhéten, gondolok majd Rád 😉
(4-es)
Nagyon köszönöm 4-es:) fogok írni:)
Bízom a legjobbakban ;)
Sziasztok! Ma végül voltam uh-n, előbb mint hétfő, előrébb hoztuk a dokival.
Keresen 6 hetesen 5,5 mm embrio szîvhanggal volt làtható ❤️❤️❤️❤️❤️
Óriási boldogság. 6+2-nek felel meg :)
Szívből gratulálok. Boldog babavárást! 😊
(4-es)
Szia.
Sajnos meg kellett szakítanunk a terhességet, súlyos genetikai betegség miatt :(
Február 1-jén műtöttek!
Azóta most volt az első rendes ciklusom, és pont ma teszteltem egy nagyon halvány pozitívat. Remélem! Korán vagyok még mensihez, de remélem lehet valaha egy egészséges kismanónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!