Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány baba? /Ultrahang...

Fiú vagy lány baba? /Ultrahang kép/

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 26. 09:22
A kérdező szavazást indított:
Fiú
Lány
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Tök laikusként lányt mondok
2021. nov. 26. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Hány hetes terhes vagy? Kislány
2021. nov. 26. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Gratulálok a kislányhoz, akit már a születése előtt kiraksz a netre. (Remélem így maradhat...)
2021. nov. 26. 10:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azért ebből a képből nem sokat lehet látni utolsó válaszoló. Később azt se fogod tudni ki ő..... +..nem pénzért adom el a képet nem tudom mi bajod van ezzel XD
2021. nov. 26. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Én is inkább lányt mondok, mint fiút. De csak annyi tapasztalom van, hogy fiam és lányom is van akinél láttam uh-n (mutatta az orvos mit nézzek), szóval simán tévedhetek.
2021. nov. 26. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van 2, egy fiú, egy lány, de én nem tudom mit kell nézni. Nem vagyok szakember, ki se tudom venni, mi-hol van. Aki készítette mit mondott??
2021. nov. 26. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Valaki elmagyarázza, hogy mit kell nézni? Komolyan én semmit nem tudok kivenni belőle.
2021. nov. 26. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább kisfiút mondanék,nekem olyan,mintha a kis zacsi lenne ott,de persze lehet,hogy tök hülyeséget mondok.Van amúgy 3 fiam,meg egy kislányom,de én soha nem láttam ezeken semmit,csak a dokira hagyatkoztam,meg a babamozin 4d-ben a kukit azt lehetett egyértelműen látni.
2021. nov. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!