Meg fog látszani a babán? Nektek meglátszott? Sokszor neki megyek a sarkoknak, macska többször rá ugrott a hasamra
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 05:17
11/18 anonim válasza:
Ez nem babaona, és nem is vicc. Vigyázni kell. Amikor anya terhes volt a tesóm neki dobott a hasának egy szem cseresznyét a hasának és én pont úgy voltam fordulva, hogy a fejem tetejét érte, és már ugy születtem meg, hogy volt egy kis cseresznye nagyságu dudor a fejem tetején, ami mai napig itt van. Szóval nagyon vigyázni kell.
14/18 anonim válasza:
Hogy tudsz saroknak neki menni,vigyázz magadra és ovatosan közlekedj,macskát ne enged,hogy rádugorhason.fáj neked mind.bab be van burkolva vastag rétegekbe.nem látszik meg.meglátszik az ritka,és babona
15/18 anonim válasza:
Ilyenkor eszembe szokott jutni, hogy nem szabadna mindenkinek szülni
16/18 A kérdező kommentje:
11 es igen: én is több ilyet hallottam emiatt is aggódtam
2021. nov. 22. 10:40
17/18 anonim válasza:
Azzal is vigyázz, mit nézel meg! Ha nagyon erősen megnézel mondjuk egy lovat, előre álló fogai lesznek a gyereknek.
El ne hidd!! Ez is babona.
18/18 anonim válasza:
Hú, a 11-es a te véleményeden van, a többi 125 ember nem. De nem baj, igazatok van. Akkor remélem ultrahangra sem jársz, mert ott eléggé rányomják az érzékelőt. Elég ciki lenne, ha ilyen fejjel születne a baba. Biztos csúfolnák a suliban. Na a házaséletről meg ne is beszéljünk! Abba bele se merek gondolni…🤦🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!