Szerintetek fontos tudni a baba nemét? Miért akartátok/nem akartátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 09:44
11/18 anonim válasza:
Az első gyereknél (17 éve) nem akartuk tudni, meglepetést akartunk. Aztán farfekvéses lett. Szülés előtt meg akarták nézni, hogy fiú vagy lány, mert ha lány akkor sima szülés, fiúnál császár, mert veszélyes a herék miatt. De már hiába nézegették, nem látszódott. Elindították simán, de nem tágultam, nem jöttek a fájások. Aztán császár lett a vége. Akkor derült ki, hogy fiú. Szóval ebből lehetett volna nagy baj is. Azóta a harmadikat várom, de már nem játszunk meglepetésest.
12/18 anonim válasza:
Én mindenképp tudni akartam. De én ilyen türelmetlen típus vagyok. Plusz volt még egy buta jóslat régről, hogy nekem fiam lesz. Az lett. De azért nem hiszek a jóslásban. Végül is 50% esély volt, hogy eltalálja 😅 mindegy butaság az egész de vicces volt.
13/18 anonim válasza:
3 talán mert nem kéne hazudozni?! Kérd meg a nogyogyaszt, hogy írja le papírra add oda a ferjednek azt kész. Ő tudja, te meg nem. Mi ez az óvoda?
14/18 anonim válasza:
Nekem fontos volt, hogy tudjam a nemét, mert nem szeretem a bizonytalanságot. Ha tudom a nemét, könnyebben készülök fel agyban egy lány vagy fiúgyermekre, mellesleg a tárgyak közt is könnyebben válogatok neki. Amint lehetett, tudni akartam. Az mindegy volt, hogy fiú, vagy lány, így is úgy is szeretem.
15/18 anonim válasza:
Zero waste, plusz praktikus okokból sokminden jó állapotú dolgot megöröklünk családból. A nem uniszex ruháknál szempont, hogy fiús, vagy lányos cuccokat tárolunk a panelben. Egyébként meg kíváncsiság. Mindkét nemet szívesen várjuk, de nem árt senkinek, ha szülés előtt megtudjuk a nemét.
16/18 anonim válasza:
Nem mindenkinek fontos milyen nemü babát várnak,valaki rá kérdez vágyott nem miatt
17/18 anonim válasza:
Jó lenne tudni előre a nemet. Így ha lány lenne, mehetne is a levesbe.
18/18 anonim válasza:
Most az elsőnél nagyon kíváncsi voltam, hogy bejön-e a megérzésem. Meg türelmetlen is voltam. Majd a másodiknál nem szeretném tudni előre, hogy mi lesz, mert hiányzik az a plusz kis izgalom, kíváncsiság, hogy milyen nemű :) Úgyhogy én egy kicsit bánom, hogy így az elsőnél már tudom 12 hetes kora óta :) De nagyobb bajom sose legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!