Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent ránk nézve hogy...

Mit jelent ránk nézve hogy mellső lepény?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 18:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ne aggódj, ha esetleg császár lesz, és a dokinak emiatt tényleg "jobban kéne figyelnie", akkor jobban is fog. De hátsó fali lepénynél sem csukott szemmel fogja csinálni. :)
2021. nov. 18. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a doki esèlyesen tudja, mire kell figyelnie…
2021. nov. 18. 19:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Mellső fali lepény volt, 38. hetes uh-ig nem látszott a neme. Magzatmozgást gyakorlatilag nem éreztem. Császár lett, azt mondta az orvos manapság már nem okoz gondot, fejlett az orvostudomány, régen volt hogy megvágták.
2021. nov. 18. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy ez egy jó hír, nem a "kijáratnál" van, az veszélyes lehet. Mivel még minden nő, a méhlepény bőven feljebb fog kerülni, mint a császár helye

Ha mégis útban lenne, akkor is fognak erre figyelni, ezen ne aggódj.

Számodra ez egy örömteli hír,jó helyen tapadt meg.

2021. nov. 18. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
9-es, hogy érted azt, hogy késő volt?
2021. nov. 18. 21:44
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
mellsőfali lepény azt befolyásolja,mikor érzed babát mozogni,mikor nől a pocakod
2021. nov. 18. 22:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó hír tulajdonképpen! Semmi problémát nem okoz. A modern kori technológiával elég jól betudják határolni, az orvosok fel vannak készülve a császárra így is, tehát nem lesz gond. Annyi minden miatt lehet aggódni terhesség alatt, emiatt ne tedd!

Én annyit vettem észre, hogy iszonyat korán kezdtem érezni hogy nő a hasam. A dokim azt mondta azért, mert ahogy nő a baba a lepény is "kifelé" nyomódik, tehát ez általános, ellenben a mozgást általában később érzik meg a mellső lepényesek.

2021. nov. 19. 09:20
 18/22 anonim ***** válasza:

15

Beèkelődött a feje

Visszahúzni nem lehetett

Beszorult

Kérdező:

A császàrt, ha kell megoldják.

Nálam ugye próbálták húzni, emiatt és amiatt, hogy tudták hamar szeretnénk majd 2. Babát is.

A lányom kicsi volt, így a beavatkozások miatt nem aggódtunk a nagyobb sérülés miatt, mint mondjuk egy 4kg közeli babánál.

Aztán ugye megszorult.. nem tudott átjönni, nekem fájásgyengeségem lett, oxy sem indította be.

Vissza pedig már nem ment.

A baba sem tudott segîteni, mert rövidnek bizonyult a köldökzsinór

2021. nov. 19. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Bocs utolsó, de ennek az egésznek mi köze a mellső fali lepényhez?

Sajnálom, ami történt veled, de ez a kérdés szempontjából totálisan irreleváéns, semmi köze ahhoz a sztorinak, hogy hol a lepény.

2021. nov. 19. 16:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Dehogynem

Emiatt akartuk elsősorban, ha nem naggggyon erősen indokolt a császárt elkerülni.. ne kelljen azon sakkozni, hol vághat..

Volt más indok is... és a baba mérete adott lehetőségeket.

( nekem pont a szokásos császárvonalon tapadt)

Tehát ha nem ott tapad, akkor megcsászàroztak volna inkább, de ez már inkább billentett a többi beavatkozás felé.

Nem kell sajnálni, teljesen jól éltem meg, folyamatosan tájékoztatva voltam, beleegyezésemet kérték mindenhez, és az alternatívákat is vázolták.

Az volt a kérdès, hogy befolyàsolt-e valamit

Igen, nàlam a mérleg nyelve emiatt ,más fele billent

2021. nov. 19. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!