Mit jelent ránk nézve hogy mellső lepény?
Azt jelenti, hogy ez egy jó hír, nem a "kijáratnál" van, az veszélyes lehet. Mivel még minden nő, a méhlepény bőven feljebb fog kerülni, mint a császár helye
Ha mégis útban lenne, akkor is fognak erre figyelni, ezen ne aggódj.
Számodra ez egy örömteli hír,jó helyen tapadt meg.
Ez egy jó hír tulajdonképpen! Semmi problémát nem okoz. A modern kori technológiával elég jól betudják határolni, az orvosok fel vannak készülve a császárra így is, tehát nem lesz gond. Annyi minden miatt lehet aggódni terhesség alatt, emiatt ne tedd!
Én annyit vettem észre, hogy iszonyat korán kezdtem érezni hogy nő a hasam. A dokim azt mondta azért, mert ahogy nő a baba a lepény is "kifelé" nyomódik, tehát ez általános, ellenben a mozgást általában később érzik meg a mellső lepényesek.
15
Beèkelődött a feje
Visszahúzni nem lehetett
Beszorult
Kérdező:
A császàrt, ha kell megoldják.
Nálam ugye próbálták húzni, emiatt és amiatt, hogy tudták hamar szeretnénk majd 2. Babát is.
A lányom kicsi volt, így a beavatkozások miatt nem aggódtunk a nagyobb sérülés miatt, mint mondjuk egy 4kg közeli babánál.
Aztán ugye megszorult.. nem tudott átjönni, nekem fájásgyengeségem lett, oxy sem indította be.
Vissza pedig már nem ment.
A baba sem tudott segîteni, mert rövidnek bizonyult a köldökzsinór
Bocs utolsó, de ennek az egésznek mi köze a mellső fali lepényhez?
Sajnálom, ami történt veled, de ez a kérdés szempontjából totálisan irreleváéns, semmi köze ahhoz a sztorinak, hogy hol a lepény.
Dehogynem
Emiatt akartuk elsősorban, ha nem naggggyon erősen indokolt a császárt elkerülni.. ne kelljen azon sakkozni, hol vághat..
Volt más indok is... és a baba mérete adott lehetőségeket.
( nekem pont a szokásos császárvonalon tapadt)
Tehát ha nem ott tapad, akkor megcsászàroztak volna inkább, de ez már inkább billentett a többi beavatkozás felé.
Nem kell sajnálni, teljesen jól éltem meg, folyamatosan tájékoztatva voltam, beleegyezésemet kérték mindenhez, és az alternatívákat is vázolták.
Az volt a kérdès, hogy befolyàsolt-e valamit
Igen, nàlam a mérleg nyelve emiatt ,más fele billent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!