Fáj a hasam terhesen?
Üdv
Most vagy 5 perce elkezdett fájni a hasam, nem is a méhem inkább a hasam ahol a babaháj van és kicsit följebb!
Az egész hasam még a tudom is a hátam is megrándult, amikor belém nyilalt a hasi fájdalom :(
Égető-szurkáló érzés.
Nem ettem túl sokat, reggel óta 1 körte, 1 narancs, és némi keksz és dió!
Nem tudom mi lehet a gond, eddig nem éreztem ilyet, vagy ez csak sima gyomorégés?
13 hetes vagyok és iszonyat ijedt, mi van, ha baj van?
Kedden van időpontom :(
Szerintem csak nyúlnak a szalagok, meg rendeződsz odabent, az tud ilyen kellemetlen lenni..
Esetleg ha nem múlik, hívd fel az orvosod / védőnődet, hátha tudnak segíteni.
Nekem is van ilyen, mintha hasbaszúrnának, alig bírok kiegyenesedni. Aztán fél perc és enged a fájdalom.
Jöhet béltájékról is ilyen fájdalom, nekem akkor van ilyen, ha valami számomra nem jót ettem. Pl. ha tésztafélét ebédelek csak, akkor pár óra múlva beszúr, de az a fájdalom halad egyre lejjebb. Fura.
És van a gyomorégés, az nálam gyomor és a nyelőcső aljánál jelentkező semmivel nem összekeverhető fájdalom. :)
Nem múlt el, csak enyhült, éves után jobb volt.
Ittam majdnem 1 l vizet és jobb lett egy kicsit.
Magnéziumot nem szedsz esetleg?
1voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!