Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a terhesség elején...

Akik a terhesség elején véreztek, később vissza tudtak menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Még csak a 6. héten járok, de tegnap kórházba kerültem vérzéssel. Úgy tűnik az embrióval egyelőre minden rendben, de párom úgy véli, hogy a szülésig már nem megyek vissza dolgozni. Ki hogy volt ilyen előzményekkel?

2021. nov. 12. 08:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Tavasszal már volt egy vetélésem a 9. héten, most progeszteront kapok megelőzésképp
2021. nov. 12. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza akartam menni a 12. hét után, de a 11. héttől megint véreztem hematoma miatt 1 hónapig. Én inkább nem kockáztatok. Inzulin rezisztenciám is van, ami miatt mérem a vércukromat naponta többször, ennem is többször kell, ezeket a munkahelyemen nem tudnám megtenni, mivel ott rendszeresen volt olyan, hogy délután 5-kor tudtam ebédelni. Nekem otthon biztonságosabb, de van is elég tartalékunk, hogy ezt meg tudjam tenni.
2021. nov. 12. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az kimaradt, hogy ez előtt a terhességem előtt volt 2 vetélésem is.
2021. nov. 12. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha csak nem valami speciális oka van, akkor nem oszt nem szoroz, hogy otthon vagy-e. Szorítok, hogy minden rendben legyen a picivel.
2021. nov. 12. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom neked, amit nekem mondott a férjem. Anya szeretnél lenni vagy dolgozni akarsz?!?

Nekem már volt egy méhen kívülim és tavaly nyáron egy vetelesem. (Nagyon stresszes munkám van) most a 8. Hétig muszáj voltam dolgozni, hogy nagyjából betanitsak valakit. Az első 2 hétben iszonyú lelkiismeret furdalásom volt, de már nem érdekel. Azóta megértették és normálisak a kollégák velem. Inkább maradj otthon, pihenj nagyon sokat, most arra van szükséged :)

2021. nov. 13. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!