Milyen folyadékot lehet terhesség alatt inni? Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak vizet. Nagyon utálom a vizet. Ti mit isztok?
10:51-es te mekkora egy észlény vagy bakker....
amúgy kedves kérdező bármit ihatsz ami jól esik.
Nem tudom hogy mondhat ilyet a védőnő hogy csak vizet lehet inni. Én ezelőtt általában bubis vizet ittam, de aztán a terhesség elején eszméletlen gyomorégésem volt, hamar rájöttem hogy attól, illetve hogy a tej esik a legjobban. Vagy két hétig azt ittam, illetve mentes vizet, amit azelőtt soha még egy kortyot sem. A csapvíz...hát attól meg hánytam, legalábbis a szagától és én sem szeretem. Most már szerencsére tulvagyok a "rosszullétes" korszakon. Tehát neked kell kitapasztalnod hogy mi az amit megbírsz inni és mi az amit nem.
A 10:51-esnek üzenem hogy igaza van és vétek a vizet nem szeretni hisz mindennek az az alapja. Viszont tájékoztatásul mondom hogy minden viz más és más!!!!A csapvíz lehet hogy nálad nagyon finom, tiszta és semmilyen szaga nincsen (mert van ilyen hely) De ahol pl én eddig laktam ott a csapból agyonklórozott, homályos, fehér színü, kemény viz folyt. Ez alighanem elég gusztustalan ahhoz hogy az ember tényleg ne szeresse, bármennyire is mondják azt hogy ez normális meg fogyasztásra teljesen alkalmas. Ahol most lakok, itt ugyan tiszta a viz amit kiengedek, de a víz itt is nagyon kemény, és ez a szagán is érződik. Tehát ez sem tul bizalomgerjesztő. Így maradok az ásványvíznél, ami tényleg tiszta és szagtalan.Bár az ásványvizek is mind másak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!