Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. Trimeszterben hőemelkedés,...

2. Trimeszterben hőemelkedés, láz, derék és hátfájdalom?

Figyelt kérdés

Péntek este 37.6 C° volt, szombat-vasárnap

37.8 C°- 38.11 C°. Ráz a hideg mikor felmegy a hőm de a panadol szerencsére leviszi.

Ezen kívül a hátam fáj és a derekam. Nem kényelmes feküdni. Illetve az étvágyam lement kb 0-ra,de napi 3-3.5 liter folyadékot megiszok.

Van valaki aki hasonló cipőben járt? Mi volt a baj?

(a háziorvos nem csinál semmit, csak ha hőemelkedése van az embernek akkor elküldi covid-tesztre és 10 napig otthon fogja. Esetleg megmondja milyen gyógyszert szedhetek, de azt tudom. Az itthon maradás nem probléma amúgy is itthon vagyok.)

2021. nov. 8. 12:26
 1/7 A kérdező kommentje:
(a fejem is fájdogál elég sokat)
2021. nov. 8. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Vesemedence-gyulladás pl.
2021. nov. 8. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom az magas lázzal jár, de nekem leginkább hőemelkedésem van. Illetve a vizeletürítésnél nincs semmilyen panaszom, nem fáj, nem csíp, nem szúr.
2021. nov. 8. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyulj meg.háziorvosodnak vizsgálnia kelene alaposan,és küldeni további orvosokhoz.ha nem vagy koronavirusos,nem vagy beoltva korovirus ellen akkor valami betegség.végtag fájdalom. aspirin vagy fájo test részt tornásztatod,pihenteted
2021. nov. 8. 12:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy vizsgálnia kéne. Pont csütörtökön voltam Ekg-n akkor gyorsan megvizsgált, meghalgatta a légzésem és megnyomkodta az oldalam, megkopogtatta a hátam de semmi nem fájt. Másnap este óta van ez a hőemelkedés.
2021. nov. 8. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész be oda, ahol a terhességed gondozzák?

Nálunk ilyen panasszal simán ellát a terhesgondozó is.

A vesemedence gyulladás pedig nem feltétlen jár magas lázzal és vizeletürítési panasszal sem.

2021. nov. 8. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert a kórházba nem engednek be ha hőemelkedésem van ott is egyből vagy elküldenek vagy covidos részre küldenek be de oda nem szeretnék bemenni mert még a végén ott kapom el.
2021. nov. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!