2. Trimeszterben hőemelkedés, láz, derék és
hátfájdalom?
Figyelt kérdés
Péntek este 37.6 C° volt, szombat-vasárnap
37.8 C°- 38.11 C°. Ráz a hideg mikor felmegy a hőm de a panadol szerencsére leviszi.
Ezen kívül a hátam fáj és a derekam. Nem kényelmes feküdni. Illetve az étvágyam lement kb 0-ra,de napi 3-3.5 liter folyadékot megiszok.
Van valaki aki hasonló cipőben járt? Mi volt a baj?
(a háziorvos nem csinál semmit, csak ha hőemelkedése van az embernek akkor elküldi covid-tesztre és 10 napig otthon fogja. Esetleg megmondja milyen gyógyszert szedhetek, de azt tudom. Az itthon maradás nem probléma amúgy is itthon vagyok.)
Úgy tudom az magas lázzal jár, de nekem leginkább hőemelkedésem van. Illetve a vizeletürítésnél nincs semmilyen panaszom, nem fáj, nem csíp, nem szúr.
2021. nov. 8. 12:33
4/7 anonim válasza:
Gyógyulj meg.háziorvosodnak vizsgálnia kelene alaposan,és küldeni további orvosokhoz.ha nem vagy koronavirusos,nem vagy beoltva korovirus ellen akkor valami betegség.végtag fájdalom. aspirin vagy fájo test részt tornásztatod,pihenteted
2021. nov. 8. 12:34
5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy vizsgálnia kéne. Pont csütörtökön voltam Ekg-n akkor gyorsan megvizsgált, meghalgatta a légzésem és megnyomkodta az oldalam, megkopogtatta a hátam de semmi nem fájt. Másnap este óta van ez a hőemelkedés.
2021. nov. 8. 12:37
6/7 anonim válasza:
Miért nem mész be oda, ahol a terhességed gondozzák?
Nálunk ilyen panasszal simán ellát a terhesgondozó is.
A vesemedence gyulladás pedig nem feltétlen jár magas lázzal és vizeletürítési panasszal sem.
2021. nov. 8. 12:40
7/7 A kérdező kommentje:
Mert a kórházba nem engednek be ha hőemelkedésem van ott is egyből vagy elküldenek vagy covidos részre küldenek be de oda nem szeretnék bemenni mert még a végén ott kapom el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!