Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitöl van ennyire sok savam?

Mitöl van ennyire sok savam?

Figyelt kérdés

29. hetet töltöttem.

Éjjel annyi savam van,hogy szinte hànynom kell,pedig nem eszek sok csokit,citrusfélét stb.

Szomszödom szerint azért,mert a babàmnak sok haja lesz.

Igaz-ez?

2008. dec. 12. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
A babó irritál, ez szülés után meg fog szűnni. Reni Antacidumot mennyiségi korlátozás nélkül szopogathatod, és azonnal jön az enyhülés. Ne szenvedj!
2008. dec. 12. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezen röhögök amióta hallottam. Ha a baba fejvégű fekvésben van akkor max a feneke irritálja a gyomrodat, nem a haja. Nekem fejen van a 40. hét végén vagyok és ömlik a savam vissza.

Hideg tej, savanykás alma és rennie jó rá néha.

A gyomor a baba miatt vízszintes helyzetbe kerül így a gyomorszáj folyamatosan nyitva maradhat ,így kialakul a terhességi reflux, ami a szülés után megszűnik, ahogy a gyomor visszakapja a helyét.

A babádnak vagy lesz haja vagy nem, de ez nem a savasságon múlik, csak régi hülyeség. Anyósom is ennyit mond a savamra, pedig ha nem vagyok terhes akkor is sok a savam, akkor haj lenne bennem??

2008. dec. 12. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

a savtultenges is terhestunet, engem figyelmeztettek.

igyál tejet. ha szereted a mazsolat, akkor neha egyel, az nagyon lugos, annak ellenere, hogy tele van cukorral, de a tej hatásosabb.

nagyon sok kismamanal van ez a panasz, nemhiszem, hogy a hajhoz bármi koze lenne.

2008. dec. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!