Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik hónapban kezd el...

Melyik hónapban kezd el látványosan nőni a kismama hasa?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
függ hányadik baba,méhlepény hol tapad meg,milyen hasfalad izomzata,csipőd széles-e,magaságodtol,testalkatodtol. 40-44-45 kg-val induloknak 3.honapban látszik. kb ruhában 20.hétől
2021. nov. 3. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyéni. Nekem az elsö gyerekkel a 9. hónapban lett észrevehetö hasam, a másodikkal a 6. hónapban kezdett nöni.
2021. nov. 3. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok: lemaradt: 150 cm és 45 kiló vagyok alapesetben.
2021. nov. 3. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

A magasságtól nem annyira függ, én azt vettem észre. Nem számítva az extrém magas vagy alacsony nőket. 3 ugyanolyan alacsony ismerősöm teljesen különböző méretű hassal büszkélkedhetett. Az egyiknek már az elejétől fogva volt hasa (igaz előtte sem volt deszka), a 7. hónapban már 9 hónaposnak nézett ki. A másik vékony volt, a 18-20. hét környékén kezdett látszani a hasa, a végére lett óriási a pocakja, a rengeteg magzatvíz miatt. Ők ketten nagyságrendileg ugyanolyan nagy babát szültek. 3,5 kg körülieket. A harmadik csaj szintén vékony, neki még a 30. héten sem volt egy hatalmas hasa, de feszülős felsőben már egyértelmű volt mi a helyzet. Én átlag magasságú vagyok, és enyhén sportos testalkatú voltam a terhesség elején. 9. hónapban 6 hónapos terhesnek néznek. Látszani látszott már a hasam a 20. héten, de ha akartam volna, még bő ruhákkal el tudtam volna rejteni. 25. hét magasságában már azért nem ment volna 😁

Ja, és mikor megyek vizsgálatra, látok olyat is nem egyet nem kettőt, hogy ha nem terhesgondozáson vagy genetikai ultrahangon lennénk, akkor szimplén kövérnek gondolnám szegényt.

Szóval annyira egyéni, hogy mikor lesz látványos 🤷‍♀️

2021. nov. 3. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyéni. Én most 9 hónapos terhesnek nézek ki, miközben csak simán kövér vagyok és nem terhes. :D
2021. nov. 3. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok de nagyjából semmi nem látszik, párom meg edesanyam látja meg ugye én icipici dombocska de ennyi. Első baba, mellső fali lepény, 163 cm vagyok és 57 kilosan, 1.5 sport után 13 kilót fogyva és izmosodva indultam neki teljesen lapos izmos hassal.
2021. nov. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!