Van kedvetek tippelni? Én is túlsúlyos vagyok, kiváncsi vagyok, hogy mire tippeltek! A nemét is!
2010. szept. 3. 09:52
11/22 anonim válasza:
Mar nagyon kivancsi vagyok??? :)
13/22 A kérdező kommentje:
Van aki eltalálta :)
2010. szept. 3. 10:25
14/22 anonim válasza:
húha! remélem én leszek az:)!!!! (egyik előbbi válaszoló)
15/22 A kérdező kommentje:
Na jól van elárulom: harmadik gyermekem lesz, vasárnap leszek 25hetes és kislány :)
2010. szept. 3. 10:29
16/22 A kérdező kommentje:
10:15-ös találta el :) GRT :DDD
2010. szept. 3. 10:29
17/22 anonim válasza:
oksa!!! valóban én találtam el!!!:)
de jó!!!
Gratula neked inkább!
Nekem 2 gyerekem van...jó terhességet, könnyű szülést és babázást!!! És nagyon szép pocid van! Nekem 41 hetesen sem volt ekkora a kisfiammal.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Én is minden jót kívánok neked is, és a többieknek is! :)
Kíváncsi vagyok mekkora lesz a végére :D
Majd akkor kiemelem a kérdést, és teszek fel szülés előtti képet is, de még kicsit messze van, december közepe :)
2010. szept. 3. 10:36
19/22 anonim válasza:
gratulálok a telitalálatosnak:)
én a 36.hét és kislányt írtam.Azért gondoltam, h már szülés közeledte felé tartasz, mert én ekkorával szültem a fiamat anno.
Minden jót!
20/22 anonim válasza:
Hu de nagy pocid van! En 22 hetes vagyok és alig látni rajtam, hogy terhes vagyok. Szinten egy kicsit erosebb az alkatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!