Jövő héten repülök és a 29. hétben vagyok. Van aki már repült ilyen korban vagy később? Milyen tanácsot adnátok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 13:42
1/5 anonim 

válasza:

én ugy tudom, hogy orvostol kell igazolás, beszélj vele, ő elmond mindent. Hosszu útra mész? Majd állj fel és sétálgass a gépen! Vigyázz magatokra! Jó utat.
2/5 anonim 

válasza:

Orvosi igazolásod legyen, de ne csak az oda fele útra legyen érvényes, hanem a visszafelére is. Ezen kívül pedig igyál sok folyadékot, és kérd olyan helyre a jegyet, ahol ki tudod nyújtani a lábad (nekem ez volt a legnagyobb problémám). És ne csodálkozz, ha a baba intenzívebb lesz fel-és leszállásnál :o)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,de orvosi papirom van ,persze :)semmit nem mondott amúgy és 3órás az út !De vissza fele milyen legyen?Otthon is kérjek egyett??
2008. dec. 12. 15:47
4/5 anonim 

válasza:

Szia!Vigyázz magadra!!!Nem tudsz mással menni?Az egyik ismerősöm sokat repült még terhesen is,a 30.hétben is repült és rohamot kapott!Nem lett semmi baja a babának de azóta nem repül!!!
5/5 anonim 

válasza:

Na pont az ilyen remtortenetek nem kellenek a kismamaknak. A 3oras repulout nagyjabol 2000km. Mivel menjen szegeny? Nem lesz semmi baj. Sok folyadek, kenyelmes cipo, es tudd megnyujtoztatni a labaidat. Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!