Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendszeres haskeményedés...

Rendszeres haskeményedés okozhat gondot? (15 hetes vagyok)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 hetes kismama vagyok és minden éjszaka arra riadok fel, hogy befeszül az egész hasam és nagyon bekeményedik. Napközben pedig, ha úgy mozdulok elkezd nagyon fájni a hasam, mintha nyúlna (vagy nemis tudom mihez hasonlítsam). Nagyon aggódok, hogy baja lesz a babámnak. Már dolgozni is félek bemenni (gyárban dolgozok, de már nem sokáig). Valakinek volt már ilyen? Kellene aggódnom?

2021. okt. 24. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
nyulnak a szalagok,ideget nyomsz te vagy baba,nő a méhed.sok magnézium és pihenés
2021. okt. 24. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem koraszülést okozott!
2021. okt. 24. 19:51
 3/11 A kérdező kommentje:
És neked is ugyanilyen volt?
2021. okt. 24. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Második gyermekemnél kb a 13.hettol keményedett a hasam. Nem sokáig kb 30mp volt és kb hetente, vagy max hetente kétszer. Amugy nem is volt még hasam de akkor olyan kemény lett látszott az egész méhem fekve

Korábban kezedett nyílni a mehszajam, a 30.héten, de 39 hetesen született a lányom.

Szedj magnéziumot, és említsd meg az orvosnak

2021. okt. 24. 21:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp megemlítem neki, 4-én megyek.
2021. okt. 24. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
#2 es vagyok.Nekem nem ilyen korán kezdődött,hanem kb.a 25.héttől.Hasonló volt,igen.Kő kemeny volt a hasam.A doki szigorú pihenést mondott,de nem tartottam be. :( 35hétre szültem.
2021. okt. 25. 00:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna ki a kérdésed. Szintén 15. hétben járok, haskeményedés gyakori, a mindennapi tevékenységeim során görcsölgetek. Előző terhességemnél szerencsére nem volt ilyen, végig intenzíven dolgoztam. Most pedig a 2 évesem mellett nem tudom, hogy pihenhetnék többet. Kitartás! Majd írj kérlek, mit mondott a dokid, én 6-án megyek!
2021. okt. 25. 00:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem első baba, lehet azért is aggódok ennyire. Remélem minden rendben lesz. Írok majd mindenképp.
2021. okt. 25. 08:04
 9/11 A kérdező kommentje:
2-es. Sajnálom, hogy így alakult. De egészséges lett a babád?
2021. okt. 25. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm!Igen egészséges,már 21 éves! 😁🙏 A 35 hét már nem olyan vészes,mint pl.a 28 hét.Minden jot neked,pihenj sokat!
2021. okt. 25. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!