Az apa születési súlya tényleg befolyásolja a baba születési súlyát?
valaki nekem ezt mondta. Picike babám lesz, 2,7 kg-nál nem lesz több a dokim szerint. A hasam is kicsi. Férjem 3 kg körül született, én 3,2-vel. Mindketten vékonyak vagyunk.
Tényleg ezért ilyen kicsi a baba? Nektek mi a tapasztalatotok?
38+5 hetes
21:08-AS
Apukám nekem is 5 kg-val született
férjem 1 kg-mal született(koraszülött volt).én 3,2 kg-mal.magasak vagyunk.átlag testalkatúak.kisfiunk 4,25 kg.a hasam meg kicsi volt
szóval szerintem erre nem érdemes adni.a súlybecslés ahogy a nevébe is van csak becslés.
volt egy kismama benn mikor szültem.azt mondták neki hogy 2-2,5 kg lesz a babája.hát 3,5 kg fölötti súllyal született.
szia
én 2650g születtem.A férjem 3800g volt.A fiam meg 2900g lett, 39.hétre született.Tehát valahol pont a kettő között.
Amúgy olvastam már itt olyat, h valakinek alig volt hasa, és majdhogynem 4kg-os babát hozott a világra.Sztem ne aggódj,mert az neked sem jó,és ha mondjuk valóban nem lenne olyan nagy súlya a születése után idekint hamar híznak a babák majd meglátod!!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!