Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes Prena tesztet csinálta...

Érdemes Prena tesztet csináltatni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, első baba lesz

2021. okt. 18. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Érdemes
Csak 35 év felett érdemes
Nem indokolt
56 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem abszolút. Egyértelmű igen/nem választ ad a kombinált teszt arányszámosított kockázatbecslésével ellentétben.
2021. okt. 18. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
sok betegséget kiszür és baba neme is kitudodik.drága teszt
2021. okt. 18. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
35 év alatt is érdemes, mindkét gyereknél megcsináltattuk pedig 30 alatt szültem őket, ennyi idősen is jöhet össze beteg magzat és ennyi idősen sem vállaltuk volna semmi esetre sem, hogy biztosra szerettünk volna menni.
2021. okt. 18. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Igen, már a 12. hét előtt van egy biztos eredményed.
2021. okt. 18. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 36 évesen csak a Down-ra nézettem, de arra 26 évesen is megcsináltattam volna. Nekem megérte. Már nyugodtan mentem a 12 hetes ultrahangra. (Tudom, hogy léteznek más rendellenességek is, de azoktól nem tarrottam.)
2021. okt. 18. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Én is ennyi idősen szültem, prenát csináltattunk, biztos ami biztos, és még a nemét is egyből megtudtuk.
2021. nov. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!