Hol lehet Veszprémben olcsó szoptatós melltartót venni?
éjszakára elég egy kinais sportmelltartó - egy ezres-
nappalra is jó és kényelmes mert nincs benne csont / müanyag nem vágja a mellet
nem az a lényeg benne hogy lepatentolható legyen hanem az hogy ne vágjon sehol a cicirésznél és a vállánál szélesebb pántja legyen
ez a titok ez alapján keresgélj akár a kinaiban is.
Kérdezd meg az eladókat mert biztos van nekik..
Köszönöm az eddigi válaszokat. Már azon is gondolkodom hogy a kórházba csak sima sportmelltartót, vagy top-ot viszek be. Az megtartja a melltartó betétet. Csak nem tudom hogy elég praktikus-e. Ugye nem túl bajlódós vele a szoptatás? Van valakinek tapasztalata?
Meg az is nagy problémám még hogy előre fogalmam sincs hogy mekkora melltartót vegyek, mekkora lesz a tejbelövellés után, így a sportmelltartó egyszerűbbnek tűnik.Csak kérdés hogy nem-e bénáznék vele a kórházban. Gondolom rájöttetek hogy első baba lesz :)
Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-)))
a sportmelltartó felső részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes.
de!
azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkező trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja.
ugyanott ugyanannyiért.
én nem vettem előre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat.
egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.
Szia!
Általában a piacokon a melltartósoknál szokott lenni, ha nincs következő alkalomra hoznak és kb 500-600 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!