Terhesség alatt milyen élemiszereket, kozmetikumokat ajánlott kerülni, vagy mértékletesen használni/fogyasztani?
ugyanúgy bármit ehetsz,csak arra ügyelj,hogy a sótartalom ne legyen túl magas.ugyanis az megköti a vizet,és valószínűleg fogsz amúgy is vizesedni a terhesség alatt.
nem hallottam még róla,hogy bármi kozmetikumot kerülni ajánlatos ezidőtájt,egy azonban biztos:nyugodtan lehet hajat festeni a terhesség bármely szakaszában,maximum nem fogja be rendesen.mondjuk nekem ugyanúgy befogta,de van akinek nem.
Miert lenne hulye tanacs 2. valaszado?
Te komolyan gondoltad azt, hogy nem lehet babot enni?
Olvass utana a dolgoknak!
Hajat festeni nem tanacsos, csinaltass inkabb melirt a terhesseg alatt eleg kb 2szer-3szor.
Na, itt elég eltérő válaszokat fogsz kapni erre a kérdésre.
Van aki mindent használ/eszik mint ezek előtt.
Én ide tartozom, babot, májat, ruszlit stb. ettem, hajat festettem, önbarnítót használtam,semmi bajunk nem lett tőle!)
Vannak a másik "csoport" aki szinte alig mer valamit tenni/enni/használni, mielőtt utánna nem olvasna, másoktól tanácsot nem kérne hogy ezt vagy azt szabad-e, s még akkor is meggondolja hogy megtegye-e. Félnek nehogy valami gond legyen, a legjbbat akaják a babának, ez érthető, de tulzásokra hajlamosak az emberek.
Neked kell eldöntened kire hallgatsz, mit gondolsz jónak, de terhesen szerintem ugyan úgy lehet mindent mint ezek előtt!
Kivéve dohányzás, alkohol,nyers/félig átsült húsok, nyert/lány tojás, s azok a sportok amik hirtelen mozdulatokkal járnak. Gyógyszer csak orvosi javaslatra, terhes vitaminok szedése így télen, mivel tizede annyi gyümölcsöt zöldséget fogyasztunk mint nyáron, nem tud az ember annyi vitamint bevinni ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!