Párommal babát szeretnénk és nem jött meg! 31. Ciklus napnál tartok. Ti mit gondoltok teszteljek vagy még varjak?
Figyelt kérdés
#31. ciklus nap
2021. okt. 12. 10:52
11/29 anonim válasza:
Reméljük nem úgy lesz, de azért azzal a lehetőséggel is muszáj számolni.
12/29 anonim válasza:
Napközben bármikor tesztelhetsz már.
14/29 anonim válasza:
Szerintetek megértette, hogy tesztelni kellene? 😃
15/29 A kérdező kommentje:
Igen megertettem nem vagyok hulye hiaba nevetsz
2021. okt. 12. 12:14
16/29 anonim válasza:
Ha teszteltél megírod az eredményt? Kíváncsi rá szerintem mindenki.
17/29 A kérdező kommentje:
Igen megirom de sajna csak holnap mert nem sokaraegyek dolgozni es nem lesz ra lehetoseg hogy meg ma tudassam veletek most megyek gyogyszertarba hogy vegyek tesztet melyik ajanlod?
2021. okt. 12. 12:20
18/29 anonim válasza:
legolcsobb leg gayibb teszt is kimutatja,van 10 meg 25 erösségi.dm-ben is van terhesi teszt.gyogyszertáros drágább teszt
19/29 anonim válasza:
ennyi késés után már bármelyik kimutatja, nem szükséges a legdrágábbat venni, elég a sima kis tesztcsík is.
20/29 anonim válasza:
Én csak annyit mondtam a patikában, hogy terhességi tesztet kérek, ennyi késésnél, mindegyik kimutatja már. Nekem mindkettőt másfajta mutatta, nem is tudom milyen márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!