Ha a menstruációmkor távozott belőlem 1-2 nagyobb alvadt vér darab meg ilyen kis vér darabkák és a megszokott 4 nap helyett 5 napig volt meg ettől még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 11:50
11/19 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy, gratulálok! 😊
13/19 A kérdező kommentje:
Ha vér rög van gondolom terhesség nem lehet..
2021. okt. 8. 15:02
14/19 anonim válasza:
Tök mindegy van e vérrög vagy nincs, ha menstruáltál, nem.vagy terhes.
15/19 anonim válasza:
Ha van vérzés, nincs terhesség, ha van benne vérrög, ha nincs.
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor szinte kizárt hogy össze jött?
2021. okt. 8. 21:34
18/19 Laylah válasza:
Az nem vérrög, hanem a méhnyálkahártya darabjai. Nyilván, ha kilökődik, akkor nincs, ahová beágyazódjon a megtermékenyült petesejt, szóval, ha darabos (és ez a normális), akkor kizárt, hogy terhes legyél.
19/19 anonim válasza:
Nem kötekedésből a legnagyobb jó indulattal én ahogy verzest tapasztalok a hónap azon szakaszába egyértelműen tudom h baba nincs, semmi fele erős elénk piros verzes nem normális a terhesség alatt a pecsételo barnazas se a legnormálisabb de az sokaknál van probléma nélkül is, amikor babas leszel nem fog meg jönni a menstruaciod, nagyon max nagyon pici barna amit lehet észre se veszel majd és az is ritka akinél van úgy mond beagyazodasi verzes, sok sikert a következő hónapra és ennyire ne gorcsolj rá, tudom ez nem vigasztal, nem tudom mióta próbálkozol volt e vetelesed vagy hasonló, én két hete estem át egy missed ab-on, nekem is nehéz, én is mielőbb újra szeretnek terhes lenni, de ennyire nem szabad rá feszülni hogy már menstruacio után is azon gorcsolsz h ennek ellenére nem e vagy terhes, csak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!