Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esély, hogy befordul a...

Van esély, hogy befordul a babám 37.hét után?

Figyelt kérdés

Ha 40.hètig sem fordul be a baba, akkor császár?

Ahol szülni fogok, ott nem szoktak indítani, és várnak még 2hetet, ha úgy ítélik. Viszont ha faros a baba, és fiú is, gondolom nem vàrnak 40.hét utánig, nem?

2021. okt. 7. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Még befordulhat. Nekem konkrétan heti 2x fordult meg az utolsó 3 hétben, már császárra is majdnem befektettek (a betöltött 39. héten), amikor ismét fejfekvésű lett, így végül természetesen születhetett. Nálunk farfekvésnél ez a protokoll, hogy megvárják a betöltött 39. hetet, másutt azt hallottam, már a 38.-on császároznak. Hogy nálatok hogy van, azt a saját kórházadban kell megkérdezni. (Egyébként miért lényeges, hogy fiú?) Szurkolok!
2021. okt. 8. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Befordulni a szülés előtt is befordulhat közvetlenül, de az idő előrehaladtával egyre kisebb rá az esély. Azért túl sok helye már nincs, és sokszor oka van, amiért nem fordul be.
2021. okt. 8. 05:13
 3/4 anonim ***** válasza:
38 hetesen fordult be nekem :) 39+5-re volt ip-om csàszàrra, de lemondtam így.
2021. okt. 8. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is faros maradt a fiam, de megvárták, amíg magától indult. Akkor viszont császár. Tudtuk, felkészültünk, csak ha jól van a baba, akkor felesleges programcsászárra kiírni.
2021. okt. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!