Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire normális 7 hetes...

Ez mennyire normális 7 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Egy kicsit kezdek megijedni. Még csak 7 hetes vagyok, de már 3 kilót fogytam az elmúlt 2 hét rosszullétei miatt. Nem hánytam, de az emésztésem iszonyat kaotikus lett (hol székrekedés, hol két napos hasmenés) és érzésre a hányinger is kezd fokozódni, vagyis valószínű nem úszom meg. Már a víz is nehezen megy le kortyonként.

Jelenleg az a taktikám, hogy mivel semmit nem kívánok általában, ezért ha valamire azt mondom megenném, abból rögtön veszek is, eszek is, hogy valami legyen a szervezetemben.

Normális ilyen ütemű fogyás? Egyébként nem mondom, hogy nem fér rám, de azért nem tűnik ez egészségesnek.

Van valami trükkötök, ami nektek bejött a rosszullétekre?

2021. okt. 4. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Az elején normális a fogyás. Persze ha tudsz akkor egyél rendesen, ha nem megy ki kell bírni ezt az időszakot.

Ha kóros hányás van ami szerencsére eddig nálad még nincs, érdemes orvoshoz menni mert kiszáradhatsz.

De ha csak az étvágytalanság miatt nem tudsz enni és amiatt fogsz normális

2021. okt. 4. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A fogyás nem baj, pláne ha van miből, az első trimeszterben a magzat kialakítja a szerveket, de a súlya nem nagyon gyarapodik, az majd később fog, olyankor lesz fontosabb az evés. Én végig vészes terhességi hányásban szenvedtem, sokat fogytam és a kislányom így is jó súllyal született. Nekem viszont vitamin, vashiányom lett.
2021. okt. 4. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én 20 hétig 5kg fogytam. Nem hánytam, nem volt hasmenésem. Evés után szinte mindentől fájt a hasam,így már féltem enni. 3500g lett a fiam 😉
2021. okt. 4. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, én is fogytam az első 3-4 hónapban.
2021. okt. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!