A terhességi "butulás" (szétszórtság, memóriaproblémák, ilyesmi) mikor kezdődik, meddig tart?
Figyelt kérdés
Nálatok jelentkezett? Hogy éltétek meg?2021. okt. 3. 14:29
11/13 anonim válasza:
Egyre többeknél tart 30-40 évig is
12/13 anonim válasza:
26 hetes terhes vagyok. Felírom, hogy mit kell venni, majd elfelejtem a cetlit magammal vinni. Kimegyek az előszobába, mert kell onnan valami, és csak állok, mert nem tudom, miért mentem. Majdnem beadtam a székletlazítót a 4 évesnek a köptetője helyett, már a szájàban volt az adagoló fecskendő, mire bevillant, hogy ez nem is az... Jelenleg sajnos mindkettőt szedi, így nem lett volna gond, de akkor is... Nálam ilyenek és ehhez hasonlók vannak. Betudom annak, hogy ezer felé jár az agyam. :D
13/13 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy én terhesség előtt elég jóeszűnek tartottam magam. Na ez megváltozott.. Másfél éves a lányom,de annyira lebutultnak érzem magam. 😒 A memóriám is szörnyű. Én reménykedem, hogy lesz ez még jobb egyszer. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!