Terhesség alatti oltás? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, vannak már kérdések a témában, de szinte mindenhol vélemények vannak és nézeteltérések és a legtöbb esetben a terhesség előtti oltásról kérdeznek.
24 hetes kismama vagyok és teljesen tanácstalan egyszer úgy érzem oltatnom kellene egyszer azt hogy semmiképp. Szinte mindenki javasolja, de hallottam már rém történeteket, amik nem tudom igazak-e de megijesztenek.
Elsősorban terhesség alatt beoltott kismamák tapasztalatait várom ők, hogy élték meg hány hetesek voltak akkor, esetleg megszületett-e azóta a babájuk.
Ezen kívül bárki tapasztalatát véleményét szívesen fogadom csak a konfliktus mellőzését kérném, ne bántsuk egymást, azért mert oltat vagy, mert nem.
2021. szept. 29. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!