Fogröntgen és húzás 36 hetes terhesen? Múlt héten letört a fogam,épp hétvégén,fájt két napot,amire orvoshoz jutottam már nem,épp érzékeny a hidegre és a nyomásra,de már nem úgy mint az elején.
Voltam fogorvosnál,aki alig mert hozzá nyúlni. Szerinte ha nem.faj nagyon nincs gyulladas.
A nőgyógyászom szerint alaposabban meg kellene piszkálni, ha netán akut gyulladás van.
A fogorvosom sem röntgenre nem mer küldeni,sem a gyökerét megnézni,hogy ott mi a helyzet. Orvossagos tömest tett rá.
Most nem fáj,picit érzékeny. Vajon van gyulladás? Féltem a babát.
Nekem a 32.héten indult be a fogam. Bölcsesseg fog, ketté törve. A fogorvos azt mondta, ő bölcsessegfogat alapból nem húz, menjek a szájsebészetre. A szájsebészetről elküldtek, mert a 32.hét után nem húznak fogat, szedjek antibiotikumot mert ő nem ír fel, nem tudja mit lehet.
A háziorvos adott, az vitte le a gyulladást.
3 maszek dokit hívtam, egyik sem vállal a 3.trimeszterben húzast.
Szóval itt vagyok 38hetesen, törött foggal 6 hete. De legalább azóta nem fáj.
Nekem.is jön a bölcsesség fogam is, hogy jön legyen a helyzet.
Mondtam a fogdokinak,hogy írjon antibiotikumot,mert ezt kérte a nőgyógyász. Persze nem írt. Mondtam a nodokinak, hogy akkor írjon O, ha úgy gondolja,hogy kell. De O sem írt.
Abban bízom,hogy mivel most nem fáj, nem sugárzik se a fülembe,se a mandulám a,.csak nem lehet gennyes gyulladás...mostmár muszáj kihuzzam a dolgot szulesig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!