Mitől lehet ez? Visszajöhetett a betegségem,vagy csak az oltás miatt?
Figyelt kérdés
Régebben néha nagyon szúrt a hasam és az oldalam,az orvos írt fel fájdalomcsillapító gyógyszert,szedtem rá,pár héttel később elmúlt az a dolog a gyógyszerek hatására,most vagyok 15.hetes terhes és újra elkezdett fájni vagyis szúrni a hasam és az oldalam.Két oltást kaptam,gyanítom hogy ettől lehet,nektek is volt hasonló?Menjek ezzel orvoshoz?2021. szept. 13. 15:16
2/4 anonim válasza:
A hasadon belül mi szúrt? Beled, gyomrod, májad tájéka, hasnyálmirigy, stb. nem mindegy.
Milyen gyógyszert kaptál?
Milyen oltást kaptál?
3/4 anonim válasza:
védő oltást kaptál, vagy koronavirus eleni vakcinát kaptál?
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak most látom a válaszokat,Koronavírus ellen vakcináról volt szó,azon belül a Fizer-ről.Ha jól emlékszem Algoflexet írt fel rá.A gyomrom fájt.
2021. szept. 13. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!