Az első trimeszteri vérvételt mikortól lehet megcsináltatni?
Majd terhessegmegállapítással együtt kapsz rá gondolom beutalót, szóval amit bizonyíthatóan nincs szívhang, addig az orvos nem utal be.
Ha más módon beutaltatod magad, teljesen felesleges.
10. Hét fele elmész, aztán 12. Heti vizsgálatokra megvan az eredmény. Hová sietsz?
Míg nincs megállapitott élő terhesség (mert a 4és6hét közt nincs) nem is értem hogy merül fel ez a kérdés. Meg az sem 100%, hogy terhes vagy.... vagyis hogy baba is van a dologban.
Majd megállapítják a terhességet, onnan elballagsz a védőnőhöz, aki kiállótja a kiskönyvet, és majd utána kapsz beutalót, azzal mehetsz.
Ugyanis vannak olyan vizsgálatok is, amit egy sima labor nem tartalmaz.
10.héten voltam, akkor azt mondták, 10-12 közt a legoptimálisabb.
Egyébként ezt a labort nekem a 12.hétre kellett megcsináltatnom, addigra kérte a doki
Magánban is lehet laborba menni, oda nem kell beutaló, amit a kérdezőnek meg kellene várnia...
Ha amúgy is mész valami miatt vérvételre, akkor persze, csináltasd meg, de amúgy, ha semmi nem indokolja, csak azért mennél, hogy meglegyen, akkor szerintem még teljesen felesleges, hiszen még az sem biztos, hogy terhes vagy/megmarad.
Szóval megkérdezed, kivétel nélkül minden válasz szerint túl korai de te mész, menj, csináltad meg, csak minek a kérdés akkor..
A kiskönyv meg nem ártana mert ha nem otthon fogsz szülni, kell , és nem csak az egyszeri anyaságihoz.
Nekem az 6.heten elkészült minden vizsgálat (más okból kifolyólag). úgy mentem a védőnőhoz a 10.heten hogy a kezembe voltak a vizsgalatok, de mondta hogy legyen újra csinaltatva az összes.
Én nem csinálnám meg előre, ha nem muszáj mert lehet utána újra kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!