Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álterhesség esetén ugyanúgy...

Álterhesség esetén ugyanúgy megjelennek a külső jelek, mint a belsők?

Figyelt kérdés

Úgy értem az normális,hogy ha valaki nagyon szeretne babát,akkor tud külnböző tüneteket produkálni a teste,mint pl hányinger,szédülés,mensi kimaradás,stb.

De mi a helyzet a külső,látható jelekkel?Azt is tudjuk befolyásolni álterhesség esetén mondjuk,hogy kétszeresére nő a mell,megnő a has,tele lesz kék erekkel a mell,stb?

(A teszteket légyszi hagyjuk ki a válaszokból,köszike:)

2008. dec. 11. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
szeritnem nem léehetséges de ha ilyan tüneteid vannak akkor menj le orvoshoz és ő megmondja hogy van e baba mert lehetséges hogy van, az egyik ismerősöm is így járt hogy a teszt nem mutatta ki és 25 hetes volt mikor elment a dokihoz
2008. dec. 11. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hányingert,szédülést,mensi kimaradást lehet produkálni lelki szinten,de a külső látható jeleket kizárt.

Az előbbi tüneteket okozhatja a premenstruációs szindróma is.

Azt kérted,hogy a teszteket hagyjuk ki a válaszokból,én mégis azt mondom,hogy egy próbát megér :)

2008. dec. 11. 08:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én is úgy gondolom,hogy küső jeleket nemigazán lehet produkálni,de beírtam a keresőbe,hogy álterhesség,és ott bizony írtak mást is..Szóval nem tudom,mit higyjek.

A tesztekről szintén megoszlanak a vélemények,azért is kértem,hogy hagyjuk.Csináltam tesztet,ami negatív lett,de ilyenkor jönnek azok a válaszok,hogy a tesztek nagyon sokszor tévednek,stb.

Mindenképpen megyek orvoshoz,csak már nagyon nem értem,hogy mi van..

2008. dec. 11. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én meg úgy tudom, épp azért álterhesség, mert a külső jeleket produkálod, kimarad a mensi, de a teszt nem mutatja ki.
2008. dec. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!