10 hetes terhesseget már elmondtam a csaladnak es közeli baratoknak. Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
A ferjem unokahuga megjegyzést tett rám hogy hogy lehet a 12. hét előtt közölni egy terhesseget masokkal. En annyira örültem hogy nem tudtam mar kivarni a 12. hetet, igy a 10. hét elejen elmondtam, erre kaptam a hideg zuhanyt. Ti mikor mondtátok el?2021. szept. 13. 10:54
11/13 anonim válasza:
Elmondtam a szűk családnak ahogy pozitív lett a teszt. Ha a terhesség el kell "menjen", nem attól fog, mert elmondtad a 12. hét előtt.
Ha ne adj isten elvetélek, azt igyis-ugyis meglátták volna rajtam. Szóval akkor is el kelett volna mondjam, és nekem abban a pillanatban rosszabb lett volna mesélni, magyarázkodni. Sosem értettem ezt a "meg kell várni a 12. hetet", mintha az biztosítana hogy eztán minden ok lessz. Szegény anyukák, akiknek a terhesség vége felé, vagy pont születéskor történik a baj, biztos nem így gondolják.
12/13 anonim válasza:
Mond meg az unokahuginak,hogy smemi köze hozá meg 12.hét után te elmondo terhes vagy
13/13 anonim válasza:
Anyáméknak már a pozi tesztet mutattam meg.A távoliaknak a 16.héten.Most szeretnénk tesót,senkinek nem mondtam el,mint aki érezte.Missed abb lett a vége.Ha ujra terhes leszek az a terv,hogy mikor megszületik a baba,majd akkor közlöm a távoliakkal,akikkel meg sűrűn találkozok,meg nyilván hamarabb,mert úgy is észre veszik rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!