Megfázás terhesség alatt ennyire szörnyű lenne?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy péntek este olyan rosszul éreztem magam, majd szombat reggel már nem tudtam felkelni az ágyból. Eddig rendben is volt, átlagba minden betegség így döntött le a lábamról, torokfájás volt nagyon szörnyű, az mai napig nem hagyta félbe, pedig teázok meg ilyen mézes-citromos cukorkát szopogtatok.
Ma pedig olyan rosszul vagyok egésznap, hogy ha felállok, akár 2 percre, hányingerem lesz, nem bírok állni, akkor nehéz légzésem is van. Lázam egyenlőre nem volt, remélem nem is lesz.
Orvoshoz nem tudnék felmenni, rosszul lennék, vagy összeesnék, mikor egyik szobából a másikba is elég megterhelő átmenjek, de a mai nap ilyen egésznap.
Mit tegyek? Hívjak mentőt esetleg? Vagy ügyeletet? Nem hiszem, hogy ezt gyógyszer nélkül végig tudom-e csinálni, ma reggel már hányás fogadott pld, pedig már nem igazán szoktam mióta betöltöttem a 13. hetet.
Tényleg nem akarom, hogy valami bajom legyen nekem, vagy a picinek..
Előre is köszönöm a válaszokat!
17 hkm.
Hívj ügyeletet valóban. Én voltam náthás terhesen, közel sem ilyen durva normál esetben.
Minden jót kívánok neked!
Köszönöm szépen mindenkinek!❤️
Hívom az ügyeletet!
Nem voltam beoltva, s nem is vagyok, viszont én már átestem rajta.
Mellesleg azt mondták az ügyeleten, hogy vegyen be egy fél szem algapirint, holnap pedig háziorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!