A 37. hétben járok ti is voltatok így, vagy csak én leszek egyre parázósabb?
Ahogy közeleg az idő egyre többet jár azon az agyam hogyha velünk lesz már a baba,
akkor mindig tudni fogom mit kell tennem?
Komolyan úgy érzem félek a picitől.
Nehogy rosszul csináljak valamit, és ne vegyem észre.
Ti is féltetek vagy féltek?
Első baba és 1-2 hétig lesz segítségem csak.
A legtöbbünknek még segitsége se volt.
Ahogy hazajöttem a kórházból tettem be a mosást és a szoptatási szünetekben vasaltam meg főztem. Anyósom nem méltóztatott áthozni ételt a férjem meg vagy a papirok után rohangált vagy vásárolt kaját. Amikor kijött a védőnő nem jelentkezett be épp vasaltam. Szerencsére nem oktatott ki csak mondta hogy kiméljem magam de mondtam neki hogy senki se veszi ki a kezemből mire sóhajtott egyet.
Nem szabad félni. Attól csak rosszabb lesz.
Ne félj.Én 21 évesen szültem az első lányomat,háztartásban is alig voltam jártas,nem hogy gyereket neveljek...de a szülés közeledtével eldöntöttem,hogy menni fog.DE!Tisztában voltam azzal is hogy biztos lesznek olyan dolgok,amiben hibázni fogok,nem mindig fogom tudni,mit is kell csinálni.De bíztam magamban,és már ott tartunk,hogy van egy boldog,kiegyensúlyozott 1,5 éves lányom,és most várjuk a picit.
Ja és megsúgom,még mindig van,és lesz is olyan hogy fogalmam sincs mi a baja,mit csináljak.De mindig megoldom.
Nagyon jó olvasni amiket írtatok.Sokat segít a pozitív gondolkodásomban.Mi külföldön élünk a párommal,és anyukám fog kijönni segíteni meg persze látni szeretné az unokát.Tehát el kell fogadni azt, hogy szeretne itt lenni legalább egy hetet.
Egyébként császáros leszek.
Nagyon paráztam de amikor megszületett a pici elmúlt. Úgy alakult (bár felajánlották többen a segítséget) nem volt rá szükség, hogy segítsenek. Jól megvoltunk és ment minden mintha mindig is ezt csináltam volna. Szerencsém is volt mert nem volt hasfájós , sírós a kislányom.
Ne aggódj, tudni fogod mit tegyél ha pedig bizonytalan vagy kérdezz, akár anyukádat,orvost vagy a védőnőt.
Nem lesz gond!
Bar en meg 30hetes vagyok, tegnap ota bögök, ugy beparaztam! Elsö baba, 33eves vagyok es sirok mint egy gyerek! Most is vegig bögtem a valaszokat! :-) Mi is külföldön elünk, apa itthon lesz velünk 2hetig. Raadasul a korhaz 120km-re van. Vedönö itt nincs. Probalok tajekozodni netröl, baratnöktöl stb. de felek, hogy mihez kezdek a kicsivel? Anya is jönne ki, de azt se tudjuk, hogy, meg mikorra vegyük a jegyet?! Ah, olyan egyedül erzem magam, pedig apa itt van segit, vigasztal, de akkor is.... Gondolom a hormonok is szorakoznak, nem szoktam magam igy elhagyni.
Bocsi, jol esett kiirni magambol!
Csak pozitivan :-)
Boldog babavarast, babazast mindenkinek!
Én 22.héten járok és már most parázok. Tegnap bőgőrohamot kaptam mert csak jövőhéten vesszük meg az ágyat és még csak a cuccok harmada van meg. Szóval tök normális a parázás és maximálisan használd ki a segítséget, hisz tuti szívesen segít anyud. Amúgy a kórházban megtanítanak pár dolgot. Amúgy meg ha rendsen eteted, öltözteted, pelenkázod és nem ejted le (ami 1000%, hogy nem következik be), semmi baja nem lesz.
Abból látszik hogy nem lesz baja hogy aggódsz érte, nem pedig félvállról veszed a dolgot.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!