Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legkorábban mikor lett pozitív...

Legkorábban mikor lett pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

Olyan kismamak írjanak akik már tukon ültek a nem várt előtt jóval és csináltak a tesztet

Hány nappal előtte lett pozitív?

2021. szept. 3. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
9dpo , 5 nappal nemvàrt előtt.
2021. szept. 3. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem várt előtt egy nappal hómező, aznap rettenetesen halvány rózsaszín csík, ide is feltettem. 1 napot kihagytam, majd szép erős pozitív lett. 2 nappal kisebb volt a mérete, szóval később fogant.
2021. szept. 3. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
9dpo 5 nappal mensi előtt, mind 2x
2021. szept. 3. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nappal előtte nagyon extrém halvány, azt csak én láttam. 2 nappal előtte is igen halvány, de azért már a férjem is azt mondta rá minrha lenne valami. Mensi napján még mindig nem volt ugyanolyan erősségű mint a kontroll, de azért már lehetett látni.
2021. szept. 3. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Mensi előtt 4 nappal délutáni vizeletből de gyönyörűen látszott. Úgyhogy valószínű előbb volt ovum, csak applikációval figyeltem.
2021. szept. 3. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
4 nappal előtte halványan
2021. szept. 4. 00:26
 7/8 anonim válasza:
Az első kisfiamnál hat nappal a várt mensi előtt. A másodiknál 5 nappal előtte. Mindkettő erős vonal, 10-es teszttel. 32 napos ciklusokkal. Az elsőnél türelmetlen voltam, a másodiknál tudtam, hogy jóval középidő előtt foganhatott,ha sikerült, mert középidőben mind betegek voltunk, nem voltunk együtt. Egy héttel nagyobbak is voltak ultrahangon, mint ahogy mensi szerint lettek volna.
2021. szept. 4. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
10. dpo extrahalvanyon, de inkabb a 11.-en mindketszer
2021. szept. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!