Legkorábban mikor lett pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Olyan kismamak írjanak akik már tukon ültek a nem várt előtt jóval és csináltak a tesztet
Hány nappal előtte lett pozitív?
2021. szept. 3. 18:47
2/8 anonim válasza:
Nem várt előtt egy nappal hómező, aznap rettenetesen halvány rózsaszín csík, ide is feltettem. 1 napot kihagytam, majd szép erős pozitív lett. 2 nappal kisebb volt a mérete, szóval később fogant.
3/8 anonim válasza:
9dpo 5 nappal mensi előtt, mind 2x
4/8 anonim válasza:
Nekem 3 nappal előtte nagyon extrém halvány, azt csak én láttam. 2 nappal előtte is igen halvány, de azért már a férjem is azt mondta rá minrha lenne valami. Mensi napján még mindig nem volt ugyanolyan erősségű mint a kontroll, de azért már lehetett látni.
5/8 anonim válasza:
Mensi előtt 4 nappal délutáni vizeletből de gyönyörűen látszott. Úgyhogy valószínű előbb volt ovum, csak applikációval figyeltem.
7/8 anonim válasza:
Az első kisfiamnál hat nappal a várt mensi előtt. A másodiknál 5 nappal előtte. Mindkettő erős vonal, 10-es teszttel. 32 napos ciklusokkal. Az elsőnél türelmetlen voltam, a másodiknál tudtam, hogy jóval középidő előtt foganhatott,ha sikerült, mert középidőben mind betegek voltunk, nem voltunk együtt. Egy héttel nagyobbak is voltak ultrahangon, mint ahogy mensi szerint lettek volna.
8/8 anonim válasza:
10. dpo extrahalvanyon, de inkabb a 11.-en mindketszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!