Más is nagyon rosszul volt első trimeszterben?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 11:44
2/13 anonim válasza:
Én egyáltalán nem, egyik gyerekemnél se
3/13 anonim válasza:
Igen sokan, de ezt szerintem te is pontosan tudod, vannak róla statisztikák a neten hány terhességből hányat kísérjék rosszul létek
4/13 anonim válasza:
Én már beágyazodastol kezdve rosszul vagyok, akkor sejtettem hogy baba van
Igaz még csak 5 heteske, de borzalmas 🤢
5/13 anonim válasza:
teherbeeséstől 12.-16.hétig hányás rosszul lét sok kismamát gyötör
6/13 anonim válasza:
Nemcsak az első trimeszterben voltam rosszul, hanem a szülésig minden nap, mindent kihánytam.
7/13 anonim válasza:
Első két terhességnél tűrhető volt, most a harmadik babát várom de még semmi most 6hetes vagyok
8/13 anonim válasza:
Egyikkel sem voltam egy percig sem rosszul.
9/13 A kérdező kommentje:
En kb csak edesseget tudok enni. Minden mást kihanyok.
2021. szept. 3. 14:57
10/13 anonim válasza:
Szia! Én most 13 hetes vagyok. Az elején néhány hétig igen rosszul voltam, folyamatos hasfájásom volt, érzelmi ingadozás, hányinger. Aztán émelygős voltam, most meg már pár hete egészen jól vagyok.A hasam még fájogat, de a többi tünet elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!