Nyákdugó elkezdett darabokban távozni. Közel a szülés?
Figyelt kérdés
Első babámnál egyben távozott, utána pár percre a burok is megrepedt.
Most 38+1hetes vagyok, egy pici darab távozott belőle, tompán görcsöl is a hasam. Szerintetek?
2021. szept. 3. 11:15
1/13 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is... Enyhe görcseim vannak, és az előbb találkoztam egy nyálkás sárgás valamivel a wc papíron... Nekem első babám, és nem tudom hogy ez tényleg nyákdugó lehetett e. Én bízom benne hogy a szülés közeledtét jelzi... :D
2/13 A kérdező kommentje:
Hány hetes vagy? 😊 Én kicsit izgulok, kisfiammal ketten vagyunk itthon, hirtelen azt se tudom mihez kezdenék 😅
2021. szept. 3. 11:21
3/13 anonim válasza:
Ma tóltöttem a 37 hetet, de az elejétől 1-2 héttel nagyobbnak mondják, mi számítunk arra hogy hamarabb érkezik.
Ne is mondd az én férjem 24 órázik ma, ha délután beindul a buli az még nem gáz, de éjszaka nem tud keríteni senkit maga helyett...
4/13 anonim válasza:
Hát elég gyanús.. 😄 Könnyű szülést nektek! :)
5/13 anonim válasza:
Nyákdugó tavozása után 2 héttel szültem 🤷♀️
6/13 anonim válasza:
Nekem egy héttel utána lett csak baba
7/13 anonim válasza:
Nekem 2-3 hétig folyamatosan tavozgatott közben pedig szépen fájdalommentesen tágult a mehszaj.
9/13 anonim válasza:
kérdezők és válaszolok lassan szülnek jövőhét szerdáig
10/13 anonim válasza:
Nekem is egy héttel indult csak be a szülés a nyakdugo távozása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!