7 hetes embriónál nincs egyértelmű szív pulzálás. Nagy a baj?
Nekem 7+3nál szintén 11mm volt a babám, de egyertelmű pulzálás volt, pedig az a gép egy őskövület.
Ez a kései fogantatás meg nem opció, mert méretben meg jó a baba teljesen... ha késöbb fogant volna, nem lenne ekkora.
Én akkor jártam így, amikor sajnos tényleg elhalt a magzat és missed ab lett a vége😔 az orvos is akkor azt mondta, hogy 50-50%,tehát van esély arra is, hogy aztán minden rendben legyen. Azért jobb, ha felkészülsz lelkiekben, hogy lehet, el kell búcsúzz, ettől a babától. Viszont én előbb visszamennék (engem 1 hétre rá látott újra, akkor már egyértelmű volt), ha hozzá nem tudsz, akkor másik orvoshoz!
Tudom, min mész keresztül, de ahogy előttem is írták, nem tudod befolyásolni, és egyébként én utólag hálás vagyok, hogy kaptam időt, hogy fokozatosan felkészüljek a történtekre és nem derült égből villámcsapásként vetéltem el. A legjobbakat kívánom!! Örülnék, ha megírnád a fejleményeket, ha lesz rá kapacitásom, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!