Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyes nőknél mikért akkor...

Egyes nőknél mikért akkor derül ki,hogy terhesek voltak,amikor hasukba baba nem él?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Mert mondjuk nem akarnak teherbe esni csak nem ismerik a védekezési módokat.
2021. aug. 29. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Hasukban. Benne a hasunkban.
2021. aug. 29. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Mit szeretnél tudni?

A legtöbb vetélés az első trimeszterben van.

A leggyakoribb vetélés nem az, hogy van egy élő embríó, és megáll a fejlődésban, hanem a szívcsőpulzálásig el sem jut.

Tehát nem élő embríót állapít meg az orvos.

2021. aug. 29. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
1 ilyen nőt nem ismerek...
2021. aug. 29. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én a kérdést sem értem. Ha egy nő nem tudja, hogy terhes, azt honnan tudja, hogy elvetélt?
2021. okt. 5. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Amikor tanulo voltam a gyerekosztalyon egy ciganyno behozta a kislanyat aki alig volt talan 1 eves . Allitasa szerint leesett az agyrol. Mivel felmerult a lehetosege hogy bantalnazas allna a dolgok mogott ezert mondva csinalt dolgokkal bent tartottak a picit meg a hivatalos szervek probaltak valamit tenni. Ekkor az anyuka valami oknalfogva rosszul lett. Nagy hasa volt de hat az ember nem arra gondol hogy egybol terhes. Na de vegul a rosszullet utan kiderult hogy egy elhunyt magzat volt a hasaba. Igy nevtelenul kiirom hogy az orvosok a mutet kozben oklendeztek es hanytak olyan budos volt mar. Nem akartam alpari modon megnyilvanulni elnezest.
2021. okt. 6. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
2# azt szeretném tudni, hogy vannak nők akik nem veszik észre, hogy terhesek csak akkor tudnak terheségről ha magzat-baba már nem él a méhében.egész terheség bármelyik trimeszterében.ilyen esetek vannak-e léteznek-e.némelyik nő miért nem veszi észre, ha terhes lesz
2021. okt. 7. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elozo voltam. Nem mind1 hogy a magzat mikor allt meg a fejlodesbe.

Abban az esetben ha egy no teltebb akkor nem latszodik a terhesseg .

Nem egyszer elofordult mar hogy fogamzasgatlas mellett teherbe esett viszont a gyogyszer hatasara jelentkezett a koztiverzes. Minden egyeb terhes tunetet be lehet tudni barminek is. A mocorgast 3 ik terhesseg eseten illo 14 hetes koraban erezni a nonek azt olvastam. Ha nincs panaszod es a verzeded is rendben van akkor miert jelentkeznel az orvosnal? Amugy elhalt magzat mar komolyabb tuneteket okoz mint egy kicsi hanyinger.

Viszont meg egy pelda.. ahol laktunk a tulajnak a lanya az orvosi vizsgalat altal tudta meg hogy talan daganatos. Tovabb kuldtek majd kiderult hogy az a daganat igen is egy 8 honapos baby. Verzese rendben volt

2021. okt. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!