Haskeményedés pisiléskor?
Sziasztok.
25 hetes vagyok.
Egyes napokon, pl ma, sokkal gyakrabban kell pisilni, és mindig csak pár csepp jön ki. Utána egy fél óra, és menni kell újra. De ez nem is lenne baj, viszont amint kijön az a pár csepp, érzem, hogy a hasam legalja bekeményedik pár másodpercre.
Vagy lehet, hogy csak a húgyhólyag feszül előre?
Magneziumot szedek rendesen.
A hidegfront miatt lenne?
Meg egyáltalán, az egész hasamban, méhemben, végbelemben pici szúrásokat érzek, szelesebb is vagyok, mint általában. Mindez várhatóan holnapra elmúlik. Vagyis eddig mindig így volt.
Baba aktiv, mint rendesen.
A héten volt uh, az orvos nem mondta, hogy látott volna valamit, de akkor ez a gond még nem is volt.
Más találkozott már ilyennel?
Ad ez aggodalomra okot?
Igyekszem pihenni egész nap, de pisilni muszáj felállni.
Erre én is kiváncsi vagyok mert velem is ez van.
17hetes kismama
Nekem is kb a 17-19 hét körül jelentkezett ez először. Pár nap, és jobb lett, ahogy most is.
Arra tudok csak gondolni, hogy hirtelen akkorát nőtt a baba, hogy nem idő kell, amíg hozzá tágul minden. És amíg ez nem sikerül, addig húzódik-feszül minden.
Nekem is ez volt eleinte, hogy amikor háton feküdtem, kinyújtottam előre mindkét lábam, akkor egy kis púp kellemetlenül kifeszült. De ez is szépen elmúlt.
Vékony vagyok én is, lapos volt terhesség előtt a hasam teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!