12 hetes genetikan a baba nemét is meg tudják mondani már?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 10:50
1/7 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem.
Nekem 2 gyerekem van, egyiket sem tudták
2/7 anonim válasza:
Nekem csak tippelték.
Az lett végül.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem foglalkoztak vele. Mondjuk állami vizsgálat volt, kb 5 percet voltam bent. Magánban lehet, hogy lett volna rá lehetőség.
4/7 anonim válasza:
Jó helyen, jó orvos, jó géppel megmondja. Nekünk megmondták.
5/7 anonim válasza:
Nekem az egyiknek csak 18 hetesen tudták megmondani, a második babának már a 12. heti genetikai uh-n megmondták, hogy tuti kislány.Kiváncsi leszek a harmadiknál mi lesz, jövő héten megyek a 12. heti ganetikai uh-ra.😊
6/7 anonim válasza:
Nekem az elsőnél nem tudták megmondani, de a másodiknál határozottan igen.
7/7 anonim válasza:
Nekem sem tudták megmondani, pedig a Czeizelben voltam, jó orvosnál, szóval nemcsak ezen múlik. Ha a baba nem úgy helyezkedik, hogy lehessen látni, a Jóisten sem mondja meg neked. Nekem még a 16. héten sem látszott, pedig magánorvoshoz járok végig. Majd talán a 18 hetesen, de engem nem is zavar, hogy még nem látszott. 🤷🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!