Keresztcsont fájdalom. A sok sétától lehet, vagy szülés jele?
Figyelt kérdés
37+1 napos vagyok. Ma viszonylag többet sétáltam, akkor nem fájt. Fürdés után kezdődött, rövid szünetek vannak, de viszonylag egyhuzamban fáj. Lefelé is sugárzik.2021. aug. 27. 21:49
1/4 anonim válasza:
A sok séta, szóval a gravitáció.
Lehet lejjebb ment egy kicsivel, hogy sokat álltál, a csontozat pedig próbál alkalmazkodni (ha akarja ha nem muszáj neki ) a súlyhoz, terheléshez.
Vagy ha eddig nem volt, akkor most befordult de irányba.
2/4 anonim válasza:
Hu nekem mar jó pár hete van, nagyon kellemetlen. Most vagyok 36 hetes. Én is sokat sétálok, már ez az egyetlen mozgás ami jól esik. Egy egy hosszabb séta alkalmával valóban rosszabb, azért már nem olyan picike a baba. A dokim szerint teljesen normális. Kitartás!
3/4 A kérdező kommentje:
Hála az égnek nekem elmúlt. Volt egy pár hasba sugárzó menstruációs görcs, de rendszertelen volt 😊 38.hétig szeretném még ha bent maradna azért, 39+1-en lesz a pcs 😊
2021. aug. 28. 09:59
4/4 anonim válasza:
miért lesz progid azaz programozott császárod? érdkes,hogy csak fürdés után fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!