Nagyobb BPD? Talán valami baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jelenleg 28 hetes kismama vagyok, első babás, aki nagyon aggódik. Tudom, itt senki se orvos, de mégis kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, na meg persze a segítségetekre.
Nem régiben voltam terhesgondozáson, ahogy szokás, UH-n megnézték a babát, ahol megállapították,hogy a baba BPD-je 30 hetesnek felel meg, viszont a többi értéke megfelel a jelenlegi korának. Az orvos nem igazán mondott semmit, csak annyit, hogy "ez még belefér...".
Viszont én megijedtem és az aggódás előtört, ez a két hét eltérés nem sok?! Nem minősül ez rendellenességnek?
Tapasztalt valaki ilyet? Vagy valóban csak túlreagálom.
Köszönöm előre is annak aki válaszol.
2021. aug. 24. 17:17
1/7 anonim válasza:
Azt mondta ez még belefér. Szerinted bevállalja, hogy félretájékoztat? Ha igen, akkor keress másik nőgyógyászt, akiben megbízol.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy két mérete között 2 hét eltérés volt, de fel se merült, hogy aggódjak, hiszen az orvos azt mondta, rendben van, ő pedig jobban ért hozzá, mint én. Egészségesen született a baba, minden mérete normális.
3/7 anonim válasza:
Túlreagálod. Ugye tudod, hogy akár el is mérhetett valamit?
5/7 anonim válasza:
Nekem mindkét fiamnál minden értékük 2 héttel volt nagyobb, kivéve a combcsontjukat. Hát szép nagy növésűek is, de arányaiban örökölték az én tömzsi lábaim. Valószínűleg nálatok valakinek meg a feje nagyobb.
6/7 anonim válasza:
Hidd el ha baj lenne azt mondták volna. Nekem egyik vizsgálatkor azt mondták pici a baba, egy hónap múlva hu milyen szép nagy. Ha azt mondja az orvos rendben van, akkor rendben van :)
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van és tényleg túl aggódom a dolgokat. Csak még új számomra a dolog. De igyekszem majd lazábban kezelni a dolgokat és nem rágörcsölni. 🙂
2021. aug. 25. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!