Terhesen hogy oldjátok meg a szexet, teljes végkimenetelig megy az aktus, vagy mit szoktak ilyenkor javasolni, jobb nem úgy bejefezni?
Figyelt kérdés
Elnézést az intim kérdésért, de nem tudom másképp feltenni :D#terhességalattiszex
2021. aug. 23. 13:39
1/12 anonim válasza:
Igen, végkimenetelig. Nyugi, nem nyeli le a baba, ha attól félsz :)
2/12 anonim válasza:
Mit akarsz tulajdonképpen kérdezni?
Az érdekel, hogy a férfi elmegy-e a nöben, vagy hogy a nönek legyen-e orgazmusa?
3/12 anonim válasza:
Mehet végig persze. Ameddig jól esik addig nyugodtan szexelhetsz. Ha esetleg fáj vagy nem kellemes akkor fejezzétek be,de nekem nem volt ilyesmi :)
4/12 A kérdező kommentje:
Nem igazából nem félek semmitől, csak hogy szabad e :D
2-es válaszoló, az első kérdésre voltam kíváncsi :D
2021. aug. 23. 13:46
5/12 anonim válasza:
Ha a nőgyógyászod nem mondta hogy nem szabad, akkor szabad.
Ha még korai a terhesség, és nem voltál nőgyógyásznál, alapesetben akkor is szabad, kivéve ha pl vérzel, görcsölsz, de akkor meg siess nőgyógyászhoz, és ha már ott vagy, erre is rákérdezhetsz.
6/12 anonim válasza:
A fertőzés veszély miatt az én dokim azt mondta használjunk gumit
7/12 anonim válasza:
34 hetes vagyok. A mai napig bennem megy el, ahogy mindig is tettük.
Ha minden okés a terhességgel, semmi baj nem lehet
8/12 A kérdező kommentje:
Igen 5-ös már pénteken megyek orvoshoz, még az elején vagyok :)
2021. aug. 23. 14:06
9/12 anonim válasza:
A terhességben az egyik legjobb dolog a védekezés nélküli szex ☺
10/12 A kérdező kommentje:
szuper, köszi a válaszokat :)
2021. aug. 23. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!