Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most járunk a 34 hétben,már a...

Most járunk a 34 hétben,már a 22héttől szedem a magnesi citrátot(4x2) mert keményedik a hasam. Nagyon félek. Van rá valóban okom?

Figyelt kérdés
A mai napig is,de nem olyan intenziven már csk néha fordul elő.Félek mert 2hét múlva már nem lehet majd szedni és félek,hogy hamarabb beindul a szülés!Volt már valaki hasonló helyzetben?
2008. dec. 10. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, két hét múlva ha szülsz nem baj már...36 hetes leszel...én 37 hetesen szültem.Miért is lenne baj??
2008. dec. 10. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell félned, hiszen már 2 hét múlva 36 hetes leszel és akkor már nyugodtan megszülethet a babád. Pont azért kell abbahagyni a szedését, hogy beindulhasson a szülés. Persze az a jó, ha végig bent marad, de tényleg nem kell izgulnod.
2008. dec. 10. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 20 hetes voltam, mikor 6x2 magnéziumot kellett szednem+ még külön gyógyszert, hogy benn tartsuk a babát. A 35-ik héttől fokozatosan két hét alatt kellett abbahagynom mindkettőnek a szedését és a babámat még túl is hordtam 5 nappal!

Ne aggódj, még ha Nálad nem is ez történik, akkor sem baj a 36. héten való szülés. Próbálj a gyógyszer abbahagyása után inkább többet vízszintesben lenni mint függőlegesben! Nálam ez bevált.

2008. dec. 10. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyenebben a cipőben járok, mint Te. Én is iszonyúan keményedtem kb a 20. héttől (sajnos még most is). Én ma vagyok 36+0 és éppen ma mondta a szülésznő, hogy ne szedjek 3x2 MagneB6-ot, csak este 1 szemet.

Ráadásul kezdjem el a málnalevél teát inni - méhnyak, méhszáj puhítás céljából.

Bennem is megfordult, hogy lehet 1-2 héten belül így meglesz a kisbabám.

2008. dec. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!