Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok, volt...

29 hetes terhes vagyok, volt másnak is nagyon erős fogínyvérzése a terhessége alatt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze,sajnos ezzel jár,én Sensodynet használtam,nekem bejött.
2008. dec. 10. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is elégé vérzik az ínyem. Annyit mondott rá a fogorvos, hogy ez a terhességgel jár, érzékeny az ínyem. Ajánlott rá senzodynet.

2008. dec. 10. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem Corsodyl szájöblítőt ajánlott rá, de nem jött be egyáltalán. Ugyanígy ömlik belőlem a vér. :(
2008. dec. 10. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

En is Corsodyl-t hasznaltam,nem lett jobb a helyzet,a fogkefemet is lecsereltem extra puhara,de igy sem lett jobb.Most par hete mar nem "omlik" annyira,a fogdokim szerint a hormonok miatt...

Volt,h mar rettegessel mostam fogat,mert hat akar milyen ovatosan dorzsoltem ,akkor is elkezdett folyni a ver es utanna meg a helye is fajt ahonnan verzett...en probalom azzal vigasztalni magam,h nekem mar csak napjaim vannak...

Gratulalok a babahoz!

40 hetes pocis

2008. dec. 10. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

termeszetes dolog, nekem a 14. heten volt nagyon eros, mar csak neha, ugy heti 2x verzik, es nem olyan durvan.

nekem is corsodylt irt fel anno a doki, zsibbadt tole a szam két napig, ezer higitottam, meg neha nagyon higitva szoktam oblogetni, igy hasznal szerintem.

meg gondolom az is kozrejatszik talan, de nem biztos, hogy ugy a 20. het korul "rákattantam" a tejre, és napi fél-egy liter tuti elfogy

2008. dec. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!