40+-os nő ha 45 éves koráig menstruál, akkor sietni kell teherbe esésel,szüléssel gyerek vállalással?

Igen, mivel bizonyított tény, hogy 40 felett már 10 petesejtből jó, ha 1 az, amiből gyermek is születhet.
A lombiknak is 40 fölött csak 5% körüli esélyt mondanak a sikerre beültetésenként, és ez az esély onnantól évről, évre rohamosan csökken.

42 vagyok 3 gyerekkel, 39 évesen a fim 8 hó alatt sikerült, előtte volt egy missed, 7.hétben.
41 évesen 3.hóba összejött, de beteg lett volna, majd volt egy szívhang nélküli terhesség missed a vége. Azóta nem is esek teherbe.

Honnan tudod, hogy meddig menstruál?
40+ korosztály vagyok, kamasztól ovis korúig 3 gyerekkel. Én már nem hiszem, hogy egykönnyen teherbe esnék, illetve biztos vagyok benne, hogy ennyi idősen tudatosan már nem vállalnék gyereket. Elsőt főleg nem.
Fel is kell őket nevelni, és a kamaszkor is egyre jobban kitolódik. 30 évesen még bőven szüksége lehet a szüleire.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!