4 óra vonat úttól terhesen havonta 1x lehetne baja a picinek?
Jelentkeztem Budapesten egy tanfolyamra. Sokáig váratott magára a kisbabánk és nagyon örülünk és meglepődtünk, hogy végre megfogant, azonban így nem tudom mi legyen a tanfolyammal.
Mire megszülnék a tanfolyam befejeződne. A 8. hónapra már vége lenne.
Azonban az út idő sok. 3 és fél óra és még 40 perc átszállás után, tehát kb. 4 óra az út.
Nem kellene egyből visszajönnöm, mert ott laknek testvéremék, akik szívesen látnak hétvégére, így volt tervezve. Pénteken reggel mennék vasárnap délután jönnék.
Nem ülnék, hanem sokszor felállnék, járkálnék a vonaton csak nem tudom, hogy nem -e árt az út neki, mert tudom magamról, hogy engem is megvisel sokszor az utazás, hányingerem szokott lenni néha, szédülök és nagyon elfáradok egy 4 órás állandó menet után. Főleg, hogy a vonat megy 160-nal is. Folyamatosan ugye.
Elnézést kérek, ha túl aggódom, de őszinte véleményt szeretnék kérni, hogy havi 4 óra oda, meg 4 óra vissza utat bevállalnátok -e terhesen vagy inkább hanyagoljam ezt a tanfolyam dolgot?..
Köszönöm előre is a segítséget!!! Mit tennétek a helyemben.
Köszönöm, nagyon kedves tőletek! ! !
Belevágok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!