Hanyadik héttől jelentkeznek a terhességi csíkok?
Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 18:23
1/8 anonim válasza:
Szia! Ez szerintem egyén függő. Biztos fogytál már életedben és akkor láthattad hogyan reagál a bőröd. Én 33 hetes vagyok és nyoma sincs hasonlónak sem. Boldog Karácsonyt!
2/8 anonim válasza:
Szia! A terhességi csíkok jelentkezése változó, általában a 7-8 hónaptól lehet számolni a megjelenésükre. Nagyon alkati kérdés hogy kinek milyen a bőre, de legtöbbször a hason a combokon és a fenéken, csípőtájon fordul elő, de többeknek a cicijük is becsíkosodik. Én az első fiammal 18 kg-ot híztam és csak a combjaim hátsó felén jelet meg féltenyérnyi csíkosodás a nyolcadik hónapban.
3/8 anonim válasza:
32 hetesen még nekem sincs. Szerintem ha nem hizunk sokat nem is lesz. Mindenestre testápolózom a hasamat.
4/8 anonim válasza:
Az olivaolaj jobb.Mmint ellenük.Amikor elkezd nőni a pocid,akkor egy olyan 2-3 naponta bekened vele,és akkor nem fog berepedni a bőröd.(Vagy legalábbis nem annyira.)Saját érdeketekben csak extra szűzet használj.
5/8 anonim válasza:
Ez egyénenként változó.
Kenegesd olajokkal a bőrödet, akkor rugalmasabb lesz, és nem lesz annyi terhességi csíkod, meg amúgy sem biztos, hogy lesz. Ez egyrészt emberfüggő és genetika. Nekem volt olyan barátnőm, akinek egyáltalán nem voltak scíkjai, én meg olyan voltam, mint a tigris. :(
6/8 anonim válasza:
Nekem a 32-33 héten jelentkeztek és azóta napról napra egyre több van, pedig a kezdetektől olajozom és csík elleni krémmel kenem a bőröm és nem híztam sokat. Ez sajnos kötőszövet függő. Egy 39 hetes kismama.
7/8 anonim válasza:
Sziasztok
Nem dicsekedni akarok, de én a 36. hétben járok 20 kg-ot hítam és egyáltalán nem vagyok csíkos. Ez teljesen alkati kérdés. Van, aki keni magát mindennel, mégis csíkos lesz. Tehát nem függ a terhességi héttől.
8/8 anonim válasza:
Nekem a 32-34 hét körül jöttek elő a csíkok. Pedig kentem egy csík elleni krémmel (Pontosabban a hasamat kentem, ott nem lett semmi, de a csípőmet elfelejtettem, és csíkos is lett... Igaz híztam is elég sokat, na meg én kamaszkoromban is csíkosodtam, akkor nem híztam, sztem csak hormonhatás volt. Úgyhogy nem okozott meglepetést a csíkok megjelenése, bár azért jó rondák lettek, nagyobbak, mint a kamaszkoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!