Bejött a baba nemét illetően a kínai fogantatásnaptár?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 22:35
11/16 anonim válasza:
Fiunknál bejött, lányunknál nem
12/16 anonim válasza:
Nem eszerint terveztük a babánkat, de utólag kiváncsiságból megnéztem és bejött, tényleg kisfiú. de sok hitelt nem adok neki :D
13/16 anonim válasza:
Mikor kiderült a gyerekek neme, akkor kíváncsiságból megnéztem. A fiamnál és a lányomnál is bejött. De nem hiszek benne. Véletlen volt.
14/16 anonim válasza:
Azért a válaszolók is kicsit olvassanak utána, hiszen nem időzónákra és napokra osztja, hanem az anya életkorára és hónapokra 😅 jesszusom oltani akartok és nem megy mert még nagyobb idiótasággal választok mint amilyen némelyik kérdés.
Kíváncsiságból anno megnéztem és nálunk bejött. És az ismerőseimnél is.
16/16 anonim válasza:
Volt egy missed AB-m, akkor is megnéztem, kislányt mondott. Akkor nem derült ki hogy mi lett volna, de a 2. Terhességemkor is megnéztem, kisfiú lett volna a naptár szerint. Lányom lett, szóval… ☺️🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!